STAP 1: DE OPMETING

De opmeting is de eerste stap naar uw renovatie of nieuwe badkamer. In dit gesprek worden uw wensen aangehoord. De oorspronkelijke situatie wordt volledig opgemeten en de mogelijkheden worden opgesomd.

STAP 2: VOORBEREIDING

Van begin af aan starten we met een persoonlijke begeleiding. We bekijken samen de volledige offerte die uw renovatie beschrijft. Hierbij geven wij vanaf het tweede gesprek meteen een totaal offerte te overhandigen. De badkamer- of keukenrenovatie wordt 3D gevisualiseerd, zodat u een een duidelijk beeld krijgt wat wij u kunnen bieden.

Stap 3: De Begeleiding

Als u vertrouwen heeft gekregen in Tom Tilleman bvba starten we met de begeleiding naar uw zorgeloze renovatie. We nemen de tijd om samen bij verschillende leveranciers langs te gaan om uw sanitaire toestellen, vloer-, wandbekleding en andere materialen te kiezen. Hierbij delen wij onze adviezen omtrent duurzaamheid van materialen en ervaringen met betrekking tot technische uitvoerbaarheid. 

STAP 4: PLANNING

We bespreken samen met u wanneer u de renovatie wilt laten uitvoeren. Hierbij houden we rekening met levertermijnen van de materialen en de wensen van de klant. Elke klant krijgt ook zijn opmaat gemaakte planning. Een week voor de werken wordt deze planning nogmaals grondig uitgelegd. Hierbij hechten we nogmaals aandacht naar alle details.

STAP 5: DE WERKEN

Bij de start van de werken beschermen we uw huis om het stof ze goed mogelijk tegen te houden. Met behulp van een eigen professioneel team zijn wij instaat om grootse resultaten te behalen. Elke renovatie verdient de persoonlijke aanpak die wij hanteren met oog voor perfectie en duidelijke communicatie.

STAP 6: De afwerking

De afwerking is het belangrijkste aspect aan een renovatie. Tom Tilleman streeft naar de perfectie in de afwerkingsfase. Een renovatie komt volledig tot zijn recht wanneer de aannemer tot op het laatste moment de concentratie te behouden.