Badkamerrenovaties

Dankzij ons toegewijde team zijn badkamerrenovaties voor ons als een vertrouwd terrein. We stemmen ons af op jouw wensen, delen onze ideeën en adviezen, en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte badkamer. Door weloverwogen keuzes en nauwkeurige planning streven we naar een vlekkeloze uitvoering.

Voor ons is de afwerkingsfase van een badkamerrenovatie van essentieel belang. We zijn ervan overtuigd dat de badkamer aan het einde van de werkzaamheden volledig door ons moet worden schoongemaakt, zodat het eindresultaat volledig tot zijn recht komt. Zodra de badkamer is opgeleverd, blijven wij, Tilleman Totaalprojecten BV, de opvolging verzorgen. Op deze manier nemen we nooit afstand van onze verantwoordelijkheid.

 

Totaalprojecten

Bij totaalprojecten versmelten diverse vakgebieden tot een harmonieus resultaat. Tilleman Totaalprojecten BV heeft de capaciteit om met onze eigen vakmensen en betrouwbare onderaannemers deze expertises te bundelen en naadloos te coördineren. Door de jaren heen hebben we met succes uiteenlopende renovatieprojecten voltooid, variërend van aanbouwrenovaties tot interieurrenovaties.

 

Sanitair

Dagelijks gebruiken we meer dan 100 liter water. Een goedwerkend waterleidingsysteem is dan ook essentieel. Bij Tom Tilleman bvba nemen we alle sanitaire werken voor onze rekening, van nieuwbouw en renovaties tot herstellingen en aanpassingen. Door middel van een heldere offerte en transparante communicatie streven we ernaar onze klanten altijd te informeren over mogelijke oplossingen en kosten. 

Centrale verwarming

Heeft uw verwarming kuren of krijgt u uw huis niet behaaglijk warm? Tilleman Totaalprojecten staat paraat om uw centrale verwarming aan te pakken, zodat u zich tijdens de wintermaanden geen zorgen meer hoeft te maken. Dankzij de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat het rendement van uw condensatieketel maximaal is. Op korte termijn zult u een aanzienlijke daling van uw energiefactuur ervaren, waardoor de investering op lange termijn zichzelf terugverdient. Vertrouw op Tom Tilleman voor een comfortabel en efficiënt verwarmingssysteem.