Badkamerrenovaties

Met behulp van ons uitgebreid team zijn de badkamerrenovaties een regelrechte thuismatch.  Wij luisteren naar uw wensen om vervolgens onze ideeën en adviezen met jullie te delen.
We bewandelen samen met u de zoektocht naar uw droombadkamer.  Door middel van doordachte keuzes en correcte planning werken wij naar een perfecte uitvoering. In een badkamerrenovatie is de afwerkingsfase een cruciaal element. We zijn er dan ook van overtuigd dat bij het einde van de werken de badkamer volledig gepoetst moet worden door ons. Op deze manier komt het eindresultaat pas volledig tot zijn recht. Na het opleveren van de badkamer, zal Tom Tilleman bvba de badkamer blijven opvolgen. Op deze manier gaan wij onze verantwoordelijkheid nooit uit de weg. 

Totaalprojecten

Bij totaalprojecten komen allerlei  vakgebieden samen tot één resultaat. Tom Tilleman Bvba is instaat om met behulp van eigen werknemers en onderaannemers deze vakgebieden samen te bundelen en te coördineren. In de loop der jaren hebben we al tal van renovatie projecten tot een prachtig resultaat gebracht van aanbouw renovaties tot binnenhuis renovaties. 

Sanitair

Elke dag verbruiken we meer dan 100 liter water. De aan- en afvoer van leidingwater is dus geen overbodige luxe. Tom Tilleman bvba kan voor u alle sanitair werken uitvoeren van nieuwbouw tot renovatie van herstellingen tot aanpassingen. Met behulp van een overzichtelijke offerte en duidelijke communicatie trachten wij onze klanten ten alle tijden in te lichten naar de mogelijke oplossingen en kosten. 

Centrale verwarming

Doet uw brander soms lastig? Of krijgt u huis niet voldoende verwarmd? Tom Tilleman is instaat om uw centrale verwarming aan te passen, zodat u in de winter geen zorgen meer hoeft te maken. Met behulp van de nieuwste technieken is uw rendement van uw condensatieketel optimaal. Op korte termijn zal uw energiefactuur dan ook drastisch dalen. Waardoor de investering op lange termijn kan terug verdient worden.